Open activiteiten lijstje

  1. Woord van de week Done
  2. Bevrijd in 40 dagen Done
  3. Bijbelstudies Done
  4. Preken I Done
  5. Preken II Done
  6. Nieuwsbrief
  7. Boek Done
  8. Frames (12/08/2004) Done

Woord van de Week

Woord van de week wordt terug op een wekelijkse basis aangepast op de web site. Zelfs na herhaaldelijk schrijven hebben we geen toelating ontvangen van Yahoo om de functie van moderator over te nemen van de 'group' WoordWeek. Dwz. dat via deze weg geen updates meer kunnen verstuurd worden noch dat de adressen lijst gekend is. Een nieuwe 'group' is aangemaakt, 'woordvdweek'.  Opnieuw kan hier ingeschreven worden via de linken op de site of via Yahoo. Indien er alsnog een adressenlijst gevonden wordt zal deze toegevoegd worden in de nieuwe 'group'. Aarzel niet om me een mailtje te sturen om je in de nieuwe 'group' toe te voegen.

Paswoord gevonden en adressenlijst aangeschreven. Activiteit kan gestopt worden.

Back to Top

Bevrijd in 40 dagen

Zoals in de inleiding aangegeven, ook dit materiaal is nog niet ter beschikking. Zodra ik deze informatie heb zal het toegestuurd worden aan diegene die dit gevraagd hebben. Tijdelijk heb ik de documenten van de website in een PDF geplaatst, zodat deze al kunnen gebruikt worden.

De bestanden terug gevonden op PC Stephan en geconverteerd van MAC naar PC. Activiteit kan gestopt worden.

Back to Top

Bijbelstudies

Misschien momenteel wel het grootste probleem. Momenteel heb ik hierop helemaal geen gevoel. Ik hoop dat bij het ontvangen van Stephan's PC, dit duidelijker voor mij zal worden. Aarzel niet aan te geven indien je normaal een Bijbelstudie ontving. We zullen je zeker proberen te helpen.

De ledenlijst van de CWL bijbelcursus stond inderdaad op de PC. Inmiddels is iedereen aangeschreven en kan stilaan de distributie opnieuw beginnen. (5/09/2004)

Om iedereen individueel op te volgen vraagt enorm veel tijd. Daarom dat de reeds vertaalde bijbelstudies gegroepeerd zijn in een PDF bestand. Dit is beschikbaar op aanvraag.

Back to Top

Preken I

Het hoofdstuk preken is nu opgesplitst in twee grote gedeelten, preken van Stephan en preken van andere. De preken van andere zullen geregeld aangepast worden.

Op PC Stephan nog verscheiden preken terug gevonden, ook deze zullen gepubliceerd worden. 24/08/2004

Alle beschikbare preken zullen gepubliceerd worden volgens bijbelboek. Dus geen opsplitsing per persoon.

Back to Top

Preken II

Momenteel ben ik in het bezit van een ruim aanbod van Stephan's preken op cassettes. Deze zullen geconverteerd worden naar MP3 en op een nieuwe Yahoo group geplaatst worden (wegens plaatsgebrek op de site). Het is de bedoeling dat je deze kan downloaden en op een CD branden (WAV formaat) om zo te kunnen beluisteren bv. in de auto.

Bandjes zijn gecopieerd naar MP3 formaat. 14/08/2004

Wekelijks wordt er een nieuwe preek beschikbaar gesteld in audio.

Back to Top

Nieuwsbrief

Ik zal trachten dit documentje geregeld aan te passen om jullie zo op de hoogte te houden. Al jullie inbreng is natuurlijk welkom.

Back to Top

Boek

Een boek is in de maak wat je kan vergelijken met een Bijbels dagboek enkel dit is een weekelijks dagboek. Voor elke week is er een kort woord, een boodschap en een kort verhaaltje of doordenkertje. Dit boek is een kleine verzameling van wat je terug kan vinden op de site. Ben je ge´nteresseerd, geef me dan een seintje.

Het boek is voltooid. Spijtig genoeg heb ik momenteel nog niemand gevonden om hem eventueel uit te geven. Het verzameld werk van Stephan kan per e-mail of per post verstuurd worden. Het is een fantastisch document voor mensen die moeilijk naar de samenkomsten kunnen komen, als tussendoortje, als stille tijd materiaal enz. Titel is "53 voedselpakketten" en telt 364 blz.

Back to Top

Frames (12/08/2004)

De bestaande website wordt herzien en aangepast met frames zodat het princiepe van 'one click away' wordt toegepast. We hopen op deze manier nog beter de inhoud tot de bezoekers te brengen en de webstek gebruiks vriendelijker te maken.

Vernieuwde website gestart. 20/08/2004 Activiteit kan gestopt worden

Er wordt nog verder gekeken naar verbeteringen/vernieuwingen. Inmiddels is er een overeenkomst met een andere provider om meer webspace te kunnen benutten.

Back to Top
 
info@ontmoeting.be
Revised: april 19, 2005